Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Місто навчає електронним закупівлям

Створено: 2016-05-13 13:51:43Оновлено: 2016-05-13 14:02:20

20 травня у конференц-залі ДВНЗ "Криворізький національний університет" відбувся безпрецедентний за масштабом захід з питань державних закупівель у місті  - навчальний семінар по роботі в системі електронних закупівель.

Відкрив захід заступник міського голови А. Полтавець, який зазначив: «На рівні міста наше головне завдання полягає в забезпеченні поступового переходу до нового формату здійснення закупівель, унеможливлення порушень при використанні бюджетних коштів, недопущення зриву соціально важливих закупівель. І один з найважливіших кроків у цьому напрямку – це навчання».

В якості спікерів заходу виступили розробники одного з діючих електронних майданчиків державних закупівель.

Семінар відбувався в 2 етапи. На першому етапі цільовою аудиторією стали розпорядники коштів міського бюджету – замовники торгів; на другому – представники малого та середнього бізнесу міста, які є потенційними учасниками закупівель.

У цілому ж захід відвідали понад 300 осіб.

Протягом начального семінару учасники мали можливість не лише ознайомитися з порядком проведення закупівель у новому форматі, а й висловити актуальні питання, пов’язані в роботою в електронній системі закупівель, надати власні пропозиції розробникам.

У подальшому заплановано продовжити практику проведення безкоштовних начальних семінарів і надати замовникам можливість на практиці вивчити особливості роботи електронних майданчиків.

Ознайомитися з презентаційними матеріалами по роботі в системі можливо за посиланням: Презентація_Закон

           Презентація_замовники

           Презентація_постачальники.

13 травня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради