Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Запрошуємо прийняти участь у конкурсі-рейтингу серед суб’єктів господарювання міста у 2015 році!

Створено: 2015-04-29 16:20:49Оновлено: 2015-04-29 16:25:02

З метою підтримки ділової та інноваційної активності суб’єктів господарювання міста, створення атмосфери взаємної довіри та плідної співпраці між суб’єктами господарювання, представниками громадськості й органів місцевого самоврядування на основі поширення об’єктивної інформації про досягнення підприємців, розповсюдження передового досвіду ведення бізнесу, рішенням виконкому міськради від 18.02.2015 №69 запроваджено проведення у 2015 році  конкурсу-рейтингу серед суб’єктів господарювання міста.

Метою конкурсу є підтримка та сприяння розвитку підприємницьких ініціатив, виявлення кращих представників підприємницьких структур, їх відзначення за значні досягнення в забезпеченні стабільного розвитку  галузей економіки міста, соціальної сфери, формування позитивної суспільної думки про підприємництво, пропаганда ролі малого та середнього бізнесу в соціально-економічному розвитку міста, створення сприятливого клімату для подальшого розвитку підприємницького сектора в місті.

Учасниками конкурсу можуть бути суб’єкти господарювання малого  та середнього бізнесу, які зареєстровані  й здійснюють діяльність на території м. Кривого Рогу.

Визначення та оцінювання учасників конкурсу проводиться за наступними номінаціями:

- «Соціальна відповідальність»;

- «Бізнес-профі»;

- «Сумлінний платник податків»;

- «Гарант якості»;

- «Формула успіху».

Зарахування учасників конкурсу до номінації здійснюється на підставі пропозицій органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, громадських, профспілкових організацій та об’єднань підприємців, координаційної ради з питань розвитку підприємництва, галузевих рад підприємців, поданих до управління розвитку підприємництва виконкому міської ради в термін до 13.07.2015, або особистих заяв претендентів, документів і матеріалів, що підтверджують їх підприємницьку діяльність:

- заповнена реєстраційна форма для участі в конкурсі, завірена печаткою або, у разі відсутності, підписом конкурсанта (додається);

- копія першої сторінки паспорта учасника, завірена печаткою суб’єкта господарювання або, у разі відсутності печатки, підписом конкурсанта, реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Пропозиції  на  участь  у  конкурсі надаються на адресу організаторів (управління розвитку підприємництва виконкому міської ради) поштою, кур’єрською службою за адресою: пл. Радянська, 1, каб. 510 (приймальня), м. Кривий Ріг, 50101, з приміткою «Конкурс-рейтинг серед суб’єктів господарювання міста».

Запрошуємо Вас прийняти участь в зазначеному конкурсі. За більш детальною інформацією та отриманням зразку реєстраційної форми необхідної для участі в конкурсі-рейтингу звертатись до управління розвитку підприємництва виконкому міськради (каб.512) або за телефоном 92-25-89, e-mail:ispolkomkr@ukrpost.ua


 

 

29 квітня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради