Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Якісні послуги – пріоритет роботи Центру «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-11-09 12:25:01Оновлено: 2023-11-09 12:27:52

Сьогодні, 9 листопада, у світі відзначають Всесвітній день якості. Центр «Віза» («Центр Дії») теж причетний до цього свята, адже якісне, просте та доступне надання адміністративних, інших публічних послуг - головне завдання Центру «Віза» («Центр Дії»), про що завжди наголошується міською владою.

Задля виконання поставленого завдання та з метою вдосконалення роботи Центру «Віза» («Центр Дії») постійно проводиться моніторинг якості надання адміністративних послуг. На вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») https://viza.kr.gov.ua, скориставшись сторінками «Ваш контроль» та «Залишити відгук», кожен замовник може оцінити якість надання послуг в Центрі «Віза» («Центр Дії») та його територіальних підрозділах.

Також моніторинг якості надання адміністративних послуг проводиться Міністерством цифрової трансформації України. Для того, щоб прийняти участь в дослідженні, замовникам достатньо під час візиту до Центру відсканувати QR-постер, який розміщено на робочих місцях адміністраторів, а також у приміщенні Центру та його територіальних підрозділах.

Ну і звісно ж, одним із критеріїв оцінки якості надання адміністративних послуг є вдячні посмішки наших замовників послуг.

Шановні замовники послуг! Нам важлива Ваша думка, тож скануйте QR-код та залишайте свій відгук, а команда Центру «Віза» («Центру Дії») детально опрацьовуватиме кожен з них та ставатиме ще краще для Вас, адже якісні послуги – пріоритет нашої роботи!

 

Центр «Віза» («Центр Дії») # Разом до Перемоги!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

09 листопада 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради