Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Мер Юрій Вілкул провів особистий прийом громадян

Створено: 2016-11-09 09:54:44Оновлено: 2016-11-09 10:00:17

Кожного першого понеділка місяця міський голова проводить особистий прийом громадян. 7 листопада на прийом до мера Юрія Вілкула записалося 19 криворіжців.

Питання, з якими звернулися жителі, в основному стосувалися сфери житлово-комунального господарства, благоустрою, роботи водо- і теплопостачальних підприємств, а також соціальної підтримки.

Одна з тих, хто прийшла на прийом до міського голови кріворожанка Ольга. Вона одна виховує сина. Малюкові три місяці. Дівчина - кругла сирота, виховувалася в дитячому будинку, свого житла немає. На прийом до міського голови Ольга прийшла з проханням допомогти виділити кімнату в гуртожитку.

Питанням Ольги міські служби, зокрема Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, займалися ще до її приходу на прийом до мера - їй була надана кімната в «Будинку дитини». Сьогодні вона також отримала позитивну відповідь - дівчині надали на вибір кімнату в гуртожитку, до того ж маму і малюка забезпечать необхідними меблями. "Мене все влаштовує. Це мій куточок і його ніхто не забере. Я сама сирота і не хочу такого для сина! », - сказала Ольга.


 

09 листопада 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради