Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Проведено публічні слухання

Створено: 2010-11-09 09:23:43Оновлено:

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», на виконання розпорядження міського голови від 25.10.2010 № 233-р «Про проведення публічних слухань» у єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу 05.11.2010 проведено публічні слухання з питання обговорення очікуваної результативності регуляторного акту - проекту рішення виконкому міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з вивезення побутових відходів у місті Кривому Розі».

У слуханнях взяли участь представники виконкомів районних у місті рад, управителі жилих будинків, керівник підприємства-виконавця послуг з вивезення побутових відходів, голови будинкових і квартальних комітетів, суб’єкти господарювання, представники засобів масової інформації.

Основним питанням, що порушувалося на публічних слуханнях, було обговорення результатів базового відстеження очікуваної результативності регуляторного акта – проекту рішення виконкому міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з вивезення побутових відходів у місті Кривому Розі».

На отримані в ході публічних слухань запитання та зауваження надано відповідні роз’яснення.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради