Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Потрібно оформити чи поновити договір оренди земельної ділянки – звертайтеся до Земельного офісу Центру «Віза»!

Створено: 2019-10-09 15:32:22Оновлено: 2019-10-09 15:34:51

Факт оформлення та реєстрації договорів оренди землі має важливе значення як для громадян, так і для  юридичних  осіб. Багато хто вважає, що це клопітно та займає  багато часу. На сьогоднішній день місцева влада дещо спростила ці процедури та надала можливість громадянам і суб’єктам господарювання провести дані дії в одному місці – в оновленому Земельному офісі Центру «Віза».

Для отримання адміністративних послуг стосовно оформлення, поновлення, реєстрації договорів оренди земельної ділянки замовникам послуг необхідно звернутися до адміністраторів ЦНАПу «Віза» з певним переліком документів. Вичерпна інформація щодо переліку, строків виконання, бланків заяв вищезазначених процедур розміщена на вебпорталі ЦНАПу «Віза» за посиланням  http://viza.kr.gov.ua, в розділі послуги Земельного офісу.

Також, зазначаємо, що в Центрі «Віза», крім адміністраторів працюють повноважні представники 42 підприємств, організацій, установ - надавачів послуг, у тому числі і департаменту регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради, який веде прийом в Земельному офісі «Візи» щовівторка та щочетверга з 09:00 - 16:00 з питань оформлення, укладання, видачі договорів оренди земельних ділянок. Після отримання договору, заявник може одразу подати його на реєстрацію в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно через адміністратора ЦНАПу. Таке комплексне вирішення питань спрощує процедуру оформлення документів.

З початку поточного року укладено понад 500 договорів оренди земельних ділянок, (з них: поновлення - 285, надання в оренду – 233),  зареєстровано іншого речового права  в Державному реєстрі нерухомого майна – 760.

Ми  постійно удосконалюємося та підвищуємо якість обслуговування населення.

 

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua

09 жовтня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради