Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Юрій Вілкул: «У Кривому Розі постійно зростає кількість виробників, які пропонують товари та послуги відмінної якості, працюють за найвищими міжнародними стандартами»

Створено: 2015-10-09 14:35:32Оновлено: 2015-10-12 13:38:13

У Кривому Розі підбили підсумки регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України». У цьому році участь у конкурсі взяли 30 підприємств Криворіжжя, які представили 34 види різноманітної продукції (товарів, робіт, послуг).

Кращі з кращих визначалися за номінаціями продовольчі товари, промислові товари для населення, товари виробничо-технічного призначення та роботи і послуги. Найвищий бал отримали 13 підприємств за 14 видів продукції.

9 жовтня у виконкомі міськради відбулася церемонія нагородження переможців та лауреатів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України».

«Результати конкурсу переконливо свідчать про те, що у нашому місті постійно зростає кількість виробників, які пропонують товари та послуги відмінної якості, працюють за найвищими міжнародними стандартами, - зазначив міський голова Юрій Вілкул, - та гадаю, ви погодитесь зі мною: найсуворішими, найбільш вимогливими суддями та експертами все ж залишаються покупці продукції. Саме їхня довіра є головним орієнтиром для виробника».

5 підприємств Кривого Рогу представлять свою продукцію на загальнодержавному етапі конкурсі і будуть змагатися за право потрапити в сотню кращих товарів та послуг України. Це - ПП «Кривбасакадемінвест», ТОВ «Кривбасремонт», ТОВ «АСС», ПАТ «Криворізький міськмолокозавод №1», «Будальянс – КР».

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net

Вітаємо підприємства Криворіжжя – переможців та лауреатів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» у 2015 році!


 

09 жовтня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради