Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Юрій Вілкул: «Для нас дуже важливо змінити систему теплопостачання міста»

Створено: 2015-10-09 14:51:05Оновлено: 2015-10-09 14:52:24

Кривий Ріг відвідав Генеральний консул Німеччини в Україні Вольфганг Мьосінгер.

Німеччина є одним з найбільших іноземних інвесторів в підприємства Кривбасу (за останніми даними це -94,8% прямих іноземних інвестицій від загального обсягу по місту).

Серед перспективних напрямків співпраці – впровадження енергоефективних технологій. Ці та інші актуальні питання Вольфганг Мьосінгер обговорив на зустрічі з мером Кривого Рогу Юрієм Вілкулом. «Для нас дуже важливо змінити систему теплопостачання міста, - сказав міський голова,- відповідна програма вже розроблена. Ми плануємо прибрати великі котельні, замінити їх на економні». Спеціалісти Кривого Рогу вивчають досвід роботи на заводах та підприємствах Німеччини. «Ми готові до співпраці з німецькими фірмами по  модернізації обладнання у сфері теплопостачання»,- відзначив Юрій Вілкул.

Довідково: За результатами 6 місяців 2015 року суб'єкти господарювання Кривого Рогу експортували до Німеччини товарів на суму 2,4 млн. дол. США. Німецьких товарів імпортовано у розмірі 10,3 млн. дол. США. Зовнішньоторговельний оборот склав 12,7 млн. дол. США.

Виконавчий комітет Криворізької міської ради, Інститут розвитку міста та Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) підписали тристоронній Меморандум про співпрацю. Основні аспекти взаємодії- розвиток культурних та спортивних традицій, підтримка творчої, обдарованої молоді.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net


 

09 жовтня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради