Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

До уваги мешканців міста!

Створено: 2014-10-09 08:20:54Оновлено: 2014-10-09 08:25:18

До уваги мешканців міста!
Актуальна інформація на порталі "Криворізький ресурсний центр"

З метою забезпечення державних соціальних гарантій у сфері житлово-комунального обслуговування, приведення існуючих норм споживання житлово-комунальних послуг до їх фактичного обсягу споживання, дотримання принципу соціальної справедливості під час надання пільг і субсидій, на порталі "Криворізький ресурсний центр" (http://krogerc.info) функціонує оновлена рубрика "Допомога держави з оплати ЖКП: субсидії + калькулятор, компенсації + приблизний розмір оплати".

Урядом схвалена Постанова Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2014 року №409 "Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування", що набуває чинності з 01.10.2014, якою передбачено призначення субсидії згідно єдиними для всіх людей соціальним нормам житла.

Детально з цією інформацією можна ознайомитися на сторінках вищезазначеної рубрики, що набула нових сервісів користування. У режимі он-лайн у зручний час і спосіб є можливість отримати відповіді на запитання:

  • Хто має право на призначення субсидії?
  • Як розрахувати розмір обов’язкового платежу?
  • Яким чином можна отримати субсидію?
  • Які доходи включаються до сукупного доходу сімей, які претендують наодержання субсидії?
  • На яких умовах враховуватиметься дохід непрацюючих осіб?
  • Кому надається субсидія?
  • На яку площу призначається субсидія?
  • На які норми користування комунальними послугами призначається субсидія?
  • Чи будуть здійснюватися перерахунки сум призначеної субсидії?
  • Куди громадяни можуть звертатись за консультацією у разі виникнення додаткових питань стосовно умов призначення субсидії?

Звертаємо увагу, що в рубриці продовжує функціонувати "Калькулятор субсидій", за допомогою якого кожна родина має змогу ознайомитися з порядком призначення житлових субсидій та, у разі необхідності, здійснити в автоматичному режимі попередній розрахунок субсидії на своє житлове приміщення. Якщо з’явилися питання щодо призначення субсидії або компенсації, можна відразу задати їх  спеціалістам управління праці та соціального захисту населення виконкому міської ради. Також, на сторінці рубрики  розміщено "Таблицю розмірів оплати житлово-комунальних послуг осіб, які стали учасниками Програми субсидій", де детально показано, який відсоток потрібно платити за житлово-комунальні послуги, ураховуючи місячну заробітну плату людини.

Доводимо до відома про актуальність таких ресурсів на порталі: "Охоронні послуги", "Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків", "Житлово-будівельні кооперативи", "Перелік вільних земельних ділянок, на які розроблено детальні плани територій".

Запрошуємо мешканців міста скористатися новими можливостями електронних інформаційних ресурсів міста на порталі "Криворізький ресурсний центр".


 

09 жовтня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради