Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ПРО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАКОННОСТІ ТА ПРАВОПОРЯДКУ

Створено: 2014-10-09 15:18:39Оновлено: 2014-10-09 15:34:40

Президенту України
Порошенку Петру Олексійовичу

Копія:

Прем’єр-міністру України
Яценюку А.П.,

Генеральному прокурору України
Яремі В.Г.,

Голові Служби Безпеки України
Наливайченку В.О.,

Міністру внутрішніх справ України
Авакову А.Б.,

Послу ЄС в Україні Яну Томбінському,

Послам іноземних держав в Україні

Про забезпечення законності                                    
та правопорядку
                                                        

 Шановний Петре Олексійовичу!

Звертаюся до Вас як президент Асоціації міст України і як міський голова Кривого Рогу. Прошу Вас як гаранта Конституції сприяти забезпеченню правопорядку в найбільшому промисловому мегаполісі України з населенням близько 700 тисяч людей і недопущенню дестабілізації ситуації в місті, що є головним донором державного бюджету країни. Тиждень тому людина, яка називає себе позаштатним радником губернатора Дніпропетровської області, кандидат у народні депутати України по 33 виборчому округу Микола Колесник разом зі своїм колишнім керівником охорони, а нині - керівником міського відділу міліції Кривого Рогу Андрієм Гречухом, завезли в місто більше 200 радикально налаштованих озброєних бойовиків.

За цей час знесено пам’ятники, здійснено напад на голову окружної виборчої комісії 33-го виборчого округу, а також вчинено напади на агітаційні пікети та активістів різних політичних сил. Перебито кабель і зупинено телемовлення єдиного міського телеканалу «Рудана», здійснюється залякування та тиск на журналістів, політиків і громадських діячів.

За інформацією з відкритих джерел стало відомо, що в п’ятницю, 10.10.2014 планується захоплення будівлі Криворізької міської ради з побиттям людей, які в ній перебувають.

Прошу Вас зупинити свавілля й радикалізм, захистити жителів від криміналітету. Детальна інформація про діяльність цих груп є і в СБУ, і в прокуратурі, і в МВС, а також у відкритих джерелах.

З повагою

Криворізький міський голова,
Президент Асоціації міст України                            Ю.Г. ВІЛКУЛ


 

09 жовтня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради