Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Потрібна архівна довідка для підтвердження робочого стажу? Звертайтеся до Центру «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-08-09 16:34:59Оновлено: 2023-08-09 16:36:46

Однією з найзатребуваніших послуг, за якою звертаються криворіжці до Центру «Віза» (Центр «Дії»), є послуга щодо отримання архівних довідок соціально-правового характеру та копій документів, які надаються  архівним відділом виконкому Криворізької міської ради.

Для отримання довідки необхідно подати   наступний пакет документів:

  • заяву встановленого зразка документ, який підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою особою,
  • копію трудової книжки (щодо документів, що стосуються трудової діяльності особи), крім поновлення трудової книжки у разі її втрати.

Важливо! В архівному відділі виконкому зберігаються дані щодо ліквідованих підприємств, установ та організацій, які діяли (зареєстровані) тільки в м. Кривий Ріг.

Звертаємо увагу! Послуга доступна в електронній формі через електронний кабінет на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради. Докладніше як замовити послугу не виходячи з дому за посиланням https://viza.kr.gov.ua/#/news/4364 Це значно економить Ваш час!

 Послуга надається безоплатно. Строк надання публічної послуги – до 30 календарних днів.

 

 

Центр «Віза» («Центр Дії»)

Разом до перемоги!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail: 
[email protected]

https://viza.kr.gov.ua/

 

 

09 серпня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради