Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПРОВЕДЕНО ДВОДЕННИЙ ТРЕНІНГ З НАПИСАННЯ ПРОЕКТІВ `ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ-2019`

Створено: 2018-08-09 09:10:13Оновлено: 2018-08-09 09:14:03

3–4 серпня у приміщенні відділу обслуговування Центральної бібліотеки КЗК "Міська бібліотека для дорослих" Криворізької міської ради (пр-т Поштовий, 42) відбувся тренінг "Розробка та подання проектів на конкурс "Громадський бюджет", що мав на меті залучення громади міста до участі в конкурсі "Громадський бюджет-2019" та отриманні не тільки теоретичних знань, а й практичних навичок якісної підготовки проектів.

Бажаючі мали змогу відвідати тренінг попередньо зареєструвавшись за відповідним посиланням на сторінці Facebook "Громадський бюджет - Кривий Ріг" або на офіційному сайті виконкому Криворізької міської ради.

На початку тренінгу, заступник міського голови - голова ради з проведення конкурсу Андрій Полтавець, привітав присутніх з проведенням четвертого конкурсу "Громадський бюджет-2019" та запросив небайдужих мешканців міста долучитися до участі в конкурсі. Коротко ознайомивши присутніх із результатами минулих конкурсів заступник міського голови побажав успіху майбутнім учасникам.

Під час першого дня заходу, запрошений експерт з фандрейзингу -   Руслан Крапліч розповів: що таке проекти,  як правильно визначити та описати проблему, сформулювати мету та завдання. Учасники отримали практичні навички попрацювавши в групах: склали карту проблем Кривого Рогу та  перелік ідей для їх вирішення, шляхом голосування визначили рейтинг найактуальніших. 

В ході індивідуальних та групових завдань, ділових ігор та дискусій  учасники презентували свої напрацювання та пропонували інноваційні шляхи вирішення проблем.

Другий день тренінгу був присвячений розробці плану заходів по проектам, iх оцінці, моніторингу та складанню кошторису. Вчилися писати проекти описуючи кожну з його частин, виносити на розгляд та презентувати учасникам.

Підсумовуючи результати дводенного тренінгу, слід зазначити, що кількість тих громадян, які хочуть змінити наше місто на краще зростає з кожним конкурсом і разом з цим підвищується компетентність наших учасників у написанні проектів.

Запрошуємо всіх мешканців, хто має бажання долучитися до розвитку Кривого Рогу!

Довідково:

Прийом конкурсних пропозицій по конкурсу "Громадський бюджет-2019" триватиме до 29 серпня.

Конкурсні пропозиції подаються авторами в паперовому вигляді до управління економіки виконкому Криворізької міської ради, в робочі дні з 8:30 до 17:00 каб. 428. та обов'язково вносяться ними до електронної системи "Громадський проект" за адресою gb.kr.gov.ua.








 

09 серпня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради