Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулись публічні слухання

Створено: 2010-08-09 07:25:10Оновлено:

Відповідно до розпорядження міського голови від 26.07.2010 №151-р «Про проведення публічних слухань» у єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу (50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1) 02.08.2010 о 16.00 відбулись публічні слухання з обговорення заходів з повторного відстеження результативності дії регуляторного акта – рішенням міської ради від 24.06.2009 №3283 «Про затвердження Положення про організацію робіт зі створення та технічного обслуговування телекомунікаційних мереж у м. Кривому Розі», де участь приймали: представники постійних комісій міськради, керівники структурних підрозділів виконкому міськради, керівники підприємств з надання телекомунікаційних послуг, суб’єкти господарювання, мешканці міста та засоби масової інформації.

Під час слухань присутніх було проінформовано про методи одержання результатів відстеження, а саме: проведення соціологічного опитування респондентів шляхом анкетування 318 споживачів телекомунікаційних послуг та 19 суб’єктів господарювання, які надають телекомунікаційні послуги, та проведення моніторингу щодо кількості суб’єктів господарювання, які здійснюють будівництво та експлуатацію телекомунікаційних мереж для організації надання споживачам телекомунікаційних послуг, кількості звернень громадян з питань надання телекомунікаційних послуг, підвищення якості надання телекомунікаційних послуг суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері телекомунікацій.

Операторами кабельного телебачення та телефонного зв’язку було підтверджено щодо необхідності вказаного рішення для безперебійної організації робіт зі створення та подальшого технічного обслуговування телекомунікаційних мереж.

Також були розглянуті пропозиції до діючого рішення щодо відображення в Положенні про організацію робіт зі створення та технічного обслуговування телекомунікаційних мереж у м. Кривому Розі порядку надання органом місцевого самоврядування погодження на розташування і будівництво телекомунікаційного обладнання і мереж, визначивши перелік документів, які необхідно для цього надавати оператору телекомунікаційних мереж до виконкому міської ради. Але вказана пропозиція не була підтримана операторами телекомунікаційних мереж, оскільки не передбачена чинним законодавством та у разі її врахування ускладнюватиме для них процедуру встановлення телекомунікаційного обладнання на будівлях та спорудах.

В цілому за результатами публічних слухань присутніми було вирішено, що запроваджений регуляторний акт - рішення міської ради від 24.06.2009 №3283 є необхідним для задоволення потреб як для територіальної громади, так і для суб’єктів господарювання та органів місцевого самоврядування.

Відділ транспорту і зв'язку виконкому міської ради.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради