Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У 4 парках Кривого Рогу встановлять світлодіодні світильники

Створено: 2015-07-09 11:09:32Оновлено: 2015-07-09 11:13:31

Паралельно з ремонтом доріг та впорядкуванням контейнерних майданчиків у місті продовжуються роботи з відновлення зовнішнього освітлення. У планах на цей рік - капітально відремонтувати мережі у Дзержинському та Інгулецькому районах, встановити світлодіодні світильники у 4 паркових зонах: парк Ю.Гагаріна (Центрально-Міський район), Ювілейний (Довгинцівський район), парк Героїв (Дзержинський район) та зелена зона по вулиці Космонавтів(Саксаганський район). На це у міському бюджеті виділено майже 24 млн. грн.

До 20 серпня працівники товариства «Криворіжелектромонтаж» завершать роботи зі встановлення сучасного світлодіодного освітлення у парку Ю. Гагаріна. «Вже демонтували старі опори та проводимо розробку грунту. Також, прокладено близько 600 м кабелю, змонтовано 25 фундаментів. В цілому, плануємо встановити 84 нових металічних оцинкованих опор з фундаментами на яких змонтуємо світлодіодні світильники. Для безпечної експлуатації цих опор біля кожної монтується заземлення»,- розповів директор з будівництва мереж зовнішнього освітлення ТОК «Криворіжелектромонтаж» Максим Перов.

«Ефект світлодіодного освітлення полягає не лише в економності. Його принципова перевага – довговічність та надійність, - зазначив начальник міського управління благоустрою та житлової політики Олександр Катриченко,- крім сучасного освітлення ми поставимо тут нові лавочки, урни для сміття. Таким чином, облаштуємо у нашому місті ще один затишний зелений куточок для відпочинку малечі та дорослих. Це стосується також і трьох інших паркових зон, де ми цьогоріч встановлюємо світлодіодні світильники».

Зазначимо, що проектна вартість робіт з установки оновленого освітлення у парку Гагаріна складає понад 2 млн.грн.

До 20 серпня світлодіодні світильники змонтують і у парку Ювілейний.

 (056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net


 

09 липня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради