Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Відбулося спільне засідання Комітету з управління впровадження Стратегічного плану розвитку м. Кривого Рогу до 2015 р. та Дорадчого комітету з місцевого економічного розвитку у рамках проекту `Місцевий економічний розвиток міст України`

Створено: 2014-07-09 14:09:28Оновлено: 2014-07-10 12:31:21

9 липня 2014 року у залі засідань виконкому міської ради відбулося спільне засідання Комітету з управління впровадження Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2015 року та Дорадчого комітету з місцевого економічного розвитку у рамках проекту "Місцевий економічний розвиток міст України" (МЕРМ) за участі представників проекту.

Під час засідання було презентовано проект "Маркетингова стратегія міста Кривого Рогу" - дієвий інструмент місцевого економічного розвитку, що є продуктом співпраці виконкому Криворізької міської ради, проекту "Місцевий економічний розвиток міст України" (МЕРМ), комунального підприємства "Інститут розвитку міста Кривого Рогу" та громади міста.

"Маркетингова стратегія міста Кривого Рогу" містить у собі комплекс дій, направлений на просування своїх інтересів для виконання конкретних задач розвитку міста, підвищення його конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості, сприяння розвитку регіональних і міжнародних зв’язків, впровадження цілеспрямованої політики у визначених напрямках з використанням усього спектру можливостей міста як інвестиційно-привабливої території. Кінцевою ж метою маркетингу міста є добробут його мешканців.


 

09 липня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради