Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЦЕНТР «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»): ДВІ ПОСЛУГИ ОДНОЧАСНО – МОЖЛИВО!

Створено: 2022-06-09 14:41:08Оновлено: 2022-06-09 14:44:55

З 23 травня поточного року стала доступною послуга з одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта, тепер отримати дві послуги одночасно – можливо!

 Наразі вже 45 замовників скористались даною послугою у паспортних офісах Центру «Віза» («Центр Дії»)! Процедура одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта проходить  швидко,  зручно та значно економить час на оформлення паспортних документів наших замовників!

Відповідаємо, на розповсюджені питання, що стосуються отримання послуги.

Хто може скористатись послугою?

  • особи, які досягли 14-річного віку, у разі оформлення ID -картки вперше;
  • особи, у разі обміну паспорта громадянина України, у т.ч.  замість втраченого або викраденого паспорта.

Яка вартість послуги?

  • 1105 грн (оформлення протягом 20 робочих днів);
  • 1583 грн (оформлення протягом 7 робочих днів).

У разі оформлення  паспорта вперше при досягненні 14-річного віку сплачується лише адміністративний збір за оформлення закордонного паспорта у розмірі 733 грн.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, що на час воєнного стану в Україні зупинено строки надання адміністративних послуг суб’єктами їх надання, це передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 № 165 «Деякі питання реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб». Також, Державна міграційна служба України повідомляє, що в умовах воєнного стану існують проблеми з доставкою паспортних документів до працюючих територіальних підрозділів ДМС і, відповідно, з дотриманням встановлених законодавством строків оформлення паспортних документів. 

Нагадуємо, що прийом замовників послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») здійснюється за попереднім записом на визначені дату та час. Переглянути інструкцію як записатися до черги можна за посиланням https://cutt.ly/PJvGzQv.

 

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

 

Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

  http://viza.kr.gov.ua/

09 червня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради