Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЗАРЕЄСТРОВАНЕ НЕРУХОМЕ МАЙНО У ВИКОНКОМІ КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ – ЗНАЧИТЬ ЗАХИЩЕНЕ!

Створено: 2021-06-09 10:59:05Оновлено: 2021-06-09 11:03:51

(інформує управління з питань реєстрації

виконкому Криворізької міської ради)

Державні реєстратори міськвиконкому закликають сумлінно ставитись до своїх майнових прав та радять дотримуватися  звичайних правил «майнової гігієни». Особливо слід пам’ятати, про відображення відомостей в Реєстрі нерухомого майна, адже  зафіксоване право власності лише на паперових носіях - не показник надійності та безпеки.

Законодавством передбачено, що право власності на нерухомість та інші речові права виникає лише з моменту державної реєстрації.

Шановні криворіжці! Щоб мінімізувати ризики незаконного заволодіння  нерухомим майном та убезпечити себе від підробки документів, потрібно завчасно потурбуватися про внесення відповідних відомостей до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Для цього необхідно запланувати похід до найближчого державного ресторатора, зробити це можна звернувшись до Центру адміністративних послуг «Віза» або до його територіальних підрозділів та надати мінімум документів:

  • Документ, що посвідчує особу заявника;
  • Квитанція про сплату адміністративного збору, або документ, що звільняє від сплати адміністративного збору (сплатити за послугу можна онлайн, оплата підтверджується з кодом квитанції через Державний сервіс перевірки квитанцій);
  • Документ, що підтверджує право власності на нерухоме майно.

РЕЄСТРАЦІЯ У ВИКОНКОМІ КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ – ШВИДКО, ДОСТУПНО ТА НАДІЙНО.

ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ПРАВ НА НЕРУХОМІСТЬ, ЦЕ НЕ ПРОСТО ФОРМАЛЬНА ВИМОГА, А КОРИСНА НЕОБХІДНІСТЬ.

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради: м. Кривий Ріг, майдан Праці, 1; e-mail: [email protected].;

Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

09 червня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради