Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Костянтин Павлов поставив завдання підрядникам: у День незалежності криворіжці повинні вже йти до парку Гагаріна новим мостом

Створено: 2020-06-09 16:49:17Оновлено: 2020-06-09 16:51:01

Радник міського голови Костянтин Павлов провів позапланову робочу нараду за ходом будівництва мосту у парку ім. Гагаріна у Центрально-Міському районі.

Представники підрядної організації доповіли К. Павлову, що були виконані земельні роботи із влаштування фундаментів трьох залізобетонних опор, тампонаж бетоном в одній опорі, яка частково потрапляє в річку. Зараз приступають до монтажу металоконструкцій, армування плити, бетонування, монтажу вантових конструкцій вагою 1,8 тонни. Крім того, буде проведений благоустрій прилеглої території та встановлено близько 20 світильників.

«Роботи потрібно форсувати. Але, щоб жодним чином це не вплинуло на якість. Були затримки і по проєкту, але були затримки і від вас – підрядників. Тому, ставлю конкретне завдання - на цьому тижні ви повинні надати повний графік робіт. І по будівництву, і по поставкам. З урахуванням того, що об’єкт потрібно здати до 20 серпня. Криворіжці повинні мати можливість пройти  мостом до парку у День незалежності України», - наголосив Костянтин Павлов.

Проєкт стартував у 2019 році. Завдяки новій конструкції мешканці та гості міста зможуть пройти до парку ім. Ю. Гагаріна з вулиці Свято-Миколаївської та скоротити час, що раніше витрачався на обхід до пішохідного мосту через річку. Довжина мосту 65,1 п. м, ширина пішохідної частини 3 п м.

09 червня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради