Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ПЕРЕЙМЕНОВАНО ВУЛИЦЮ – ЧИ ОБОВ’ЯЗКОВО КРИВОРІЖЦЯМ ВНОСИТИ ЗМІНИ ДО Е-РЕЄСТРУ НЕРУХОМОСТІ?

Створено: 2024-05-09 13:34:07Оновлено: 2024-05-09 13:37:03

Перейменували вулицю? Чи потрібно поспішати до ЦНАПу «Віза» («Центр Дії») та вносити зміни до документів, що посвідчують право власності? 

Відповідаємо: НІ, ЦЕ НЕ ОБОВ’ЯЗКОВО! Зміна назви вулиці жодним чином не впливає на дійсність Вашого права власності, а всі документи, що містять стару назву, Є ЧИННИМИ! Отже, вносити зміни до відомостей про адресу у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно в обов’язковому порядку НЕ ПОТРІБНО! Відповідні зміни будуть відображені в Реєстрі при наступних правочинах чи юридичних діях з об’єктами нерухомості.

Якщо Ви отримали витяг про реєстрацію нерухомості з зазначенням попередньої назви вулиці, не варто хвилюватись, адже це ніяк не впливає на Ваше право власності та дійсність документа.

За бажанням можливо внести відповідні зміни до Реєстру нерухомості, звернувшись до будь-якого суб’єкта державної реєстрації:


БУДЬТЕ ОБІЗНАНІ!

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!


09 травня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради