Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Стан виконавчої дисципліни в органах місцевого самоврядування у 2011 році значно покращився

Створено: 2012-02-09 06:38:20Оновлено:

8 лютого відбулося засідання виконкому Криворізької міської ради, на якому було розглянуто понад 30 питань. Основним у порядку денному було питання про стан виконавчої дисципліни у виконкомі міськради у минулому році.

Під час засідання було відзначено, що протягом останніх років спостерігається позитивна динаміка стану виконавчої дисципліни. Про це свідчить проведений аналіз роботи з контрольними документами, зокрема відсоток невчасно виконаних документів, який у 2011 році склав лише 1,16% порівняно з 2010 роком, коли становив 6,69%. За минулий рік у виконкомі міської ради опрацьовано 2 848 контрольних документів, з яких майже 60% -термінові. Вчасно виконано 2 815 документів, що складає 98,84%. Результатом покращення є упровадження програми з діловодства та електронного документообігу, до якого підключено майже 100 робочих місць.

Щодо стану виконавчої дисципліни у виконкомах районних у місті рад, та аналіз наданих на контрольні документи відповідей також свідчить про значне покращення у цьому напрямку. Так, наприклад, протягом 2011 року до виконкомів райрад було направлено 122 документи усі з яких були виконані вчасно.

Проте міський голова Юрій Вілкул зазначив, що необхідно не лише забезпечувати ретельне та вчасне опрацювання документів, а й якісно надавати відповіді, відповідно реагувати та своєчасно вживати заходи. Крім того, Юрій Григорович надав розпорядження керівникам відповідних управлінь забезпечити більш детальну підготовку інформації про стан виконання рішень міської ради та її виконкому з унесенням конкретних пропозицій щодо практичного вирішення проблемних питань.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради