Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ЦЕНТР «ВІЗА» (ЦЕНТР «ДІЇ») РОЗ’ЯСНЮЄ: ХТО МАЄ ПРАВО НА ДОСТУП ДО ІНФОРМАЦІЇ, ЩО МІСТИТЬСЯ В РЕЄСТРІ КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Створено: 2023-12-08 13:01:30Оновлено: 2023-12-08 13:05:46

Кожна особа має право на доступ до своїх персональних даних, внесених до Реєстру Криворізької міської територіальної громади.

Відповідно до Закону України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні», (зі змінами), власник (співвласник) житла має право безоплатно отримувати від органу реєстрації інформацію про осіб, які задекларували або зареєстрували своє місце проживання (перебування) в належному йому житлі.

За заявою особи або її законного представника, власника (співвласника) житла, орган реєстрації видає витяг із реєстру територіальної громади, що підтверджує зареєстроване або задеклароване місце проживання (перебування) особи.

Отримати відомості щодо адреси місця проживання (перебування) особи можуть органи державної влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації, незалежно від форми власності за їхнім запитом, відповідно до чинного законодавства.

Особа має право на отримання інформації про суб’єктів, які отримали або запитували відомості про неї.

Отримати послугу чи консультацію можна  у будь – якому офісі у сфері надання послуг з реєстрації місця проживання фізичних осіб Центру «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради, які працюють з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 15:30, з технічною перервою з 12:30 до 13:00 за адресами:

Тернівський район: вул. Короленка, 1А, каб. 127;

Покровський район: вул. Шурупова, 2, каб. 114, 115, 116, 117;

Саксаганський район: вул. Володимира Великого, 32, каб. 112;

Довгинцівський район: вул. Дніпровське шосе, 14;

Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, 44;

Металургійний район: вул. Галатова, 2;

Інгулецький район: просп. Південний, 1; вул. Гірників, 19.

Для запису на прийом можна скористатись QR-кодами:

 Центр «Віза» («Центр Дії») # Разом до Перемоги!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

 

08 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради