Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До Дня місцевого самоврядування: Центр «Віза» («Центр Дії») – кожного дня на службі міській громаді

Створено: 2022-12-08 12:06:26Оновлено: 2022-12-08 12:12:07

В Україні щороку 7 грудня відзначається День місцевого самоврядування. Для адміністраторів Центру «Віза» («Центр Дії»), як службовців виконкому Криворізької міської ради це свято є професійним, адже щодня ми не просто ходимо на роботу - ми знаходимось на службі у нашої рідної Криворізької громади. Жодні негаразди не змусять нас припинити свою роботу, адже отримання адміністративних, інших публічних послуг є потрібним для людей і завжди знаходиться на часі. А особливо в цей скрутний для нашої країни час, адміністратори Центру «Віза» («Центр Дії») працюють ще завзятіше, оскільки впевнені, що Перемога обов’язково буде за нами і мають щодня ділитися цією впевненістю із нашими замовниками послуг.

В свою чергу замовники послуг, звертаючись до Центру «Віза» («Центр Дії»), точно знають, що їх зустрінуть усміхнені та доброзичливі адміністратори, які допоможуть вирішити  всі питання або підкажуть куди звернутись, якщо це не відноситься до компетенції Центру. У відповідь ми отримуємо вдячні посмішки та схвальні відгуки. І це для кожного адміністратора є найвищою нагородою, адже ми розуміємо, що працюємо недаремно!

Керівництво міста теж це помічає і на честь професійного свята грамотами та подяками були нагороджені кращі з кращих. Вітаємо дівчат!

А ще День місцевого самоврядування у Центрі «Віза» («Центр Дії») прикрасився реєстрацією новонародженого криворіжця – Олександра. До речі, надане ім’я чоловіки цієї родини носять вже п’ять поколінь! З побажаннями щасливої долі, миру та добра новоспеченому батьку урочисто було вручене свідоцтво про народження.

 Шановні замовники послуг!

Усі адміністратори Центру «Віза» («Центр Дії») у цей святковий день обіцяють і надалі віддано служити Криворізькій громаді та щодня виконувати свою роботу завзято, чесно та відповідально! Адже сьогодні наше гасло актуальне, як ніколи, а отже:     

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

08 грудня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради