Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Міський голова Юрій Вілкул передав раднику міністра енергетики та захисту довкілля пакет документів щодо шляхів вирішення екологічних проблем Кривбасу

Створено: 2019-11-08 10:22:49Оновлено: 2019-11-08 10:24:39

У Кривому Розі відкрилася приймальня Міністра енергетики та захисту довкілля. Прийом у ній проводитиме радник міністра Володимир Дібцев. На запрошення мера Кривого Рогу Юрія Вілкула пан Володимир взяв участь у засіданні керуючого комітету з реалізації проекту будівництва комплексу з перероблення, знешкодження та складування твердих побутових відходів.

Під час засідання міський голова передав раднику міністра пакет документів, які всебічно відображають екологічну ситуацію у Кривому Розі. Матеріали - результат спільної копіткої праці громадських екологічних організацій, управління екології виконкому та науковців. Це – результати вимірювань стану атмосферного повітря, проведених у місті, звернення мешканців, а також листи та звернення керівництва міста до органів державного контролю та нагляду, а також пропозиції стосовно шляхів розв’язання болючих для жителів екологічних питань.

Мер Юрій Вілкул сказав: «Відкриття приймальні це – ще один поштовх для покращення екології у нашому місті. Адже відтепер є конкретний зв'язок радника міністра енергетики та захисту довкілля з містом». 

«Наступного понеділка я звітуватиму перед міністром і передам йому всі матеріали. Хочу підкреслити, що приймальня буде опікуватися не лише проблемами екології Кривбасу, а й прилеглих районів та області», - зазначив Володимир Дібцев.

Приймальня  міністерства енергетики та захисту довкілля  розташована у Центрально- Міському районі за адресою проспект Поштовий, 30.

08 листопада 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради