Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ОНЛАЙН-ПРИЙМАЛЬНІ ПРОДОВЖУЮТЬ СВОЮ РОБОТУ У ЖОВТНІ

Створено: 2021-10-08 16:14:04Оновлено: 2021-10-08 16:18:37

На цьому тижні онлайн-консультації у Контакт-центрі 1520 провели заступники голів Довгинцівської, Центрально-Міської, Саксаганської, Інгулецької районних у місті рад та начальник управління житлової політики та природних монополій департаменту розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради Світлана Сереженко.

Розпочав тиждень онлайн-прийомів заступник голови Довгинцівської районної в місті ради з питань діяльності виконавчого органу Леонід Замешайлов, до  якого мешканці району звернулися з питаннями щодо:

- режиму роботи ліфтів по вул. Дніпровське шосе,48,52,66;

- вивозу сміття з вул.Мудрьонівська,9;

- ремонту покрівлі по проспекту Гагаріна,61;

- скарги на сусіда, чиї автомобілі перешкоджають проїзду спецтранспорту по вул. Батьківщини.

 

Андрій Кушнір- заступник голови Центрально-Міської районної у місті ради по виконавчій роботі поспілкувався з наступних питань:

- щодо заміни  труби водогону по провулку  Знаменських;

- щодо впорядкування обрізки дерев на кладовищах;

- щодо заміни каналізаційної по вул. Миколаївське шосе,6.

До заступника голови Саксаганської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів влади Ігоря Криворотнього 06.10.2021 під час онлайн-прийому  надійшли запитання щодо:

- асфальтування дороги по вул. Ярослава Мудрого біля будинку №83;

- прибирання території біля будинків №№37,45 по   вул. Володимира Великого;

- отримання допомоги 1000 грн. на оплату комунальних послуг;

- асфальтування прибудинкової території  по мкрн. Ювілейний,9.

 

08.10.2021 заступник голови Інгулецької районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради ДМИТРО КОРОСТЕЛЬОВ спілкувався з мешканцями району з наступних питань щодо:

- проведення дератизації підвального приміщення будинку за адресою  вул. Подлєпи,22;

-  освітлення пішохідної доріжки на перехресті вулиць Гірників та Недєліна;

- ізолювання дільниці теплотраси АТ «Криворізька теплоцентраль» вздовж будинків №58,60 по вул. Збагачувальної;

- покращення житлових умов інваліда у гуртожитку по вул.Каткова,25;

- обрізки дерев біля будинку по вул.Кронштатської,3.

Також на цьому тижні відповідала на запитання мешканців міста начальник управління житлової політики та природних монополій департаменту розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради Світлана Сереженко, яка роз’яснила процедуру:

  • відключення від централізованого опалення.

Процедуру відключення власників (співвласників) будівель, у тому числі житлових будинків, квартир та нежитлових приміщень багатоквартирних будинків (далі – Споживачі) від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води (далі – ЦО та ГВП) визначає Порядок відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води (далі – Порядок), який затверджений Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26 липня 2019 року   № 169.

З метою реалізації права споживачів на відмову від отримання послуг централізованого опалення і гарячого водопостачання рішенням виконкому міської ради №552 від 13.11.2019 створено Постійно діючу комісію для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води (надалі – Комісія).

Порядком передбачено дві процедури відключення споживачів в залежності від об’єкта відключення, а саме всього багатоквартирного будинку в цілому або окремої квартири.

Відключити окрему квартиру багатоквартирного будинку можна лише за умови, якщо не менше як половина квартир цього будинку вже відокремлена (відключена) від централізованого опалення.

Перелік таких будинків розміщений на офіційному вебсайті виконкому Криворізької міської ради за посиланням:

https://kr.gov.ua/ua/st/pg/11119571804123_s/.

Для розгляду Комісією питання відключення від централізованого опалення споживачам необхідно звернутись до Центру адміністративних послуг «Віза» за адресою: пл. Молодіжна, 1, м. Кривий Ріг.

Для розгляду зазначеного питання споживачу необхідно надати наступні документи:

-  Заява визначеного зразка;

-  Копії документів, що підтверджують право власності на нерухоме майно;

-  Протокол зборів співвласників багатоквартирного будинку або витяг із протоколу про ухвалене співвласниками рішення про відключення будинку від централізованого опалення та/або гарячого водопостачання та зазначаються особи, уповноважені представляти інтереси співвласників у вирішенні питань щодо відключення багатоквартирного будинку (для багатоквартирного будинку).

Інформація про прийняті Комісією рішення оприлюднюються на офіційному вебсайті виконкому Криворізької міської ради за посиланням:

https://kr.gov.ua/ua/st/pg/11119571804123_s/.

 

 

Усі бажаючі мешканці мали можливість поспілкуватися, отримати відповіді та роз’яснення на свої питання. Озвучені питання взяті на контроль.

08 жовтня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради