Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Криворіжці отримали енергозберігаючі лампи в рамках соціальної акції з енергозбереження

Створено: 2015-10-08 16:45:16Оновлено: 2015-10-08 16:50:08

З метою залучення населення до забезпечення ефективного використання енергоресурсів, упровадження новітніх енергозберігаючих технологій виконкомом Криворізької міської ради, Дніпропетровською обласною радою, спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) 03 та 04 жовтня 2015 р. у м. Кривому Розі проводилась соціальна акція з енергозбереження.

Зазначений захід було організовано відділом з питань енергоменеджменту та впровадження енергозберігаючих технологій виконкому міської ради і проведено спільно з членами молодіжного виконкому та волонтерами в рамках тижня сталої енергії, що проходив по всіх містах Дніпропетровській області.

Соціальна акція відбулася в Дзержинському, Центрально-Міському та Жовтневому районам м. Кривого Рогу. В ході акції здійснювалось анкетування пересічних громадян стосовно енергоефективних заходів. Мешканці охоче відповідали на запитання з енергозбереження, а саме: скільки тепла витрачається через неутеплені стіни, старі вікна, вентиляцію, як можна зменшити споживання електроенергії та тепла, які найпростіші заходи можливо впровадити в квартирі для більш економного споживання енергоресурсів та інше.

В рамках акції  92 громадянина м. Кривого Рогу отримали заохочувальні енергозаощаджуючі призи. Люди були приємно вражені, що в якості призів за знання у сфері енергоефективності дарувались економні енергозберігаючі лампи, які допоможуть зекономити до 80% електроенергії і будуть працювати до 8 років.

Дана акція сприяє підвищенню енергоощадливої свідомості населення, стимулює людей до економного використання енергетичних та природних ресурсів, завдяки чому зменшуються шкідливі викиди вуглекислого газу в атмосферу і покращується стан навколишнього середовища.

З повагою,
фахівці відділу з питань енергоменеджменту та
впровадження енергозберігаючих технологій виконкому міськради


 

08 жовтня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради