Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Вперше у пришкільних таборах Кривого Рогу організована додаткова третя зміна

Створено: 2017-08-08 15:29:16Оновлено: 2017-08-08 15:31:17

З початку літніх канікул за дві зміни у 116 пришкільних таборах відпочило понад 18 тисяч школярів. З них близько 2 тисяч - діти пільгової категорії.

Начальник управління освіти і науки Тетяна Кріпак сказала: «До нас зверталися батьки з проханням відкрити ще одну, додаткову, зміну. За дорученням мера Юрія Вілкула ми вивчили це питання, і міським головою прийнято рішення відкрити додаткову, третю зміну у двох пришкільних таборах».

Третя зміна розпочала роботу у школах Центрально-Міського району – 22-й та єврейській школі. Тут, з 7 по 23 серпня, відпочинуть 70 дітей.

Триває оздоровчий сезон в заміських комунальних оздоровчих таборах. Діти відпочивають в Гурівському лісі Кіровоградської області, а також на березі Чорного моря Херсонської області. У таборах «Слава», «Сонячний» і «Перлина Криворіжжя» цього літа за рахунок міського бюджету вже відпочило 2 тисячі 502 дитини.

«Місто приділяє велику увагу оздоровленню дітей з особливими потребами. Так, табір «Слава» в Скадовську в цьому році прийняв на оздоровлення 160 таких діток, з них 58 - у супроводі батьків. А в дитячому таборі «Перлина Криворіжжя» оздоровилося 14 дітей-інвалідів, 10 з них - у супроводі одного з батьків, оплату за перебування яких взяло на себе місто», - зазначила Світлана Головатюк, заступник голови комітету з питань сім'ї і молоді.

Для повноцінного відпочинку дітей в цьому році у всіх таборах було збільшено кількість тематичних змін та розважальних програм. «Але, найголовніше, це комфортні умови перебування дітей та якісне харчування. Ці питання - на жорсткому контролі міського голови», - резюмувала Кріпак.

Загалом, з початку літа в дитячих оздоровчих таборах вже відпочили понад 27 тисяч юних криворіжців.

Довідково:

Цього літа криворізькі діти оздоровлюються не тільки в комунальних і пришкільних таборах відпочинку Кривого Рогу, а й в обласних і республіканських оздоровчих установах. Це і «Перлина Придніпров'я» (270 дітей), «Одіссей» (8 дітей), «Молода Гвардія» (38 дітей) та таборі «Артек», який тепер знаходиться в Пущі Водиці Київської області (45 дітей). Всього за час оздоровчої кампанії -2017 заплановано оздоровити майже 36, 5 тисяч дітей.


 

08 серпня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради