Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Тернівському районі Кривого Рогу було відкрито сучасний спортивний комплекс

Створено: 2011-08-08 11:49:06Оновлено:

6 серпня у Тернівському районі Кривого Рогу було відкрито сучасний спортивний комплекс, який складається з двох відкритих басейнів: 50-метрового для дорослих і 6-ти метрового для дітей, спортивної зони та зони відпочинку.

На урочистому заході були присутні голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул, виконуючий обов’язки Криворізького міського голови Сергій Маляренко, генеральний директор ПАТ «Північний гірничо-збагачувальний комбінат» Андрій Шпилька, представники місцевого самоврядування та громадськість міста.

Реконструкція спорткомплексу була проведена у рамках губернаторської програми соціального партнерства між владою і бізнесом. Плавальний басейн відповідає олімпійським стандартам і не має аналогів у Дніпропетровській області. Він оснащений високотехнологічним покриттям, що підтримує необхідний температурний режим. Спортивна зона басейну складається з комплексу сучасних тренажерів, спортивного майданчика та душових кабін.

Спортивно-оздоровчий комплекс призначений для сімейного відпочинку криворіжців, працівників Північного ГЗК, для проведення спортивних заходів, у тому числі професійних турнірів з водних видів спорту.

Губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул висловив переконання, що на базі щойно відкритого спорткомплексу Кривий Ріг виховає й виростить не один десяток майбутніх чемпіонів України, Європи та світу, які примножать спортивну славу Кривбасу й Дніпропетровщини своїми перемогами. Крім того О.Вілкул відзначив, що такий проект є прикладом європейського підходу й високої відповідальності влади і бізнесу перед жителями регіону, що забезпечує підвищення якості життя кожного його мешканця.

Виконуючий обов’язки криворізького міського голови Сегій Маляренко додав, що одним з провідних завдань місцевої влади є розвиток фізичної культури і спорту в Кривому Розі. Зокрема - це підготовка і встановлення сучасних спортивних майданчиків. Наразі таких вже встановлено по місту 8, ще 8 планується встановити у найближчий час, загалом до 1 серпня буде встановлено 38 таких майданчиків. За словами С. Маляренка кожен криворіжець повинен мати змогу відвідувати сучасні спортивні майданчики, а діти повинні зростати здоровими.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради