Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Сервіси «Дії», які можуть стати в нагоді сім’ї

Створено: 2022-07-08 08:46:27Оновлено: 2022-07-08 08:49:59

Мешканці нашого міста звертаються до Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради за послугами та консультаціями з безлічі питань. На сучасному етапі цифровізації надання адміністративних послуг для населення  має відбуватися швидко та доступно.

Центр «Віза» («Центр Дії») зробив підбірку сервісів на Порталі Дія які можуть стати в нагоді кожній сім’ї. 

Витяг про місце проживання (https://cutt.ly/6KXySrK) – зручна можливість на Порталі Дія отримати витяг з реєстру територіальної громади онлайн, який підтверджує ваше місце проживання. Для цього знадобиться кваліфікований електронний підпис. Довідково: отримати відомості про місце реєстрації з Реєстру Криворізької міської територіальної громади можна  звернувшись до територіальних підрозділів Центру «Віза» («Центр Дії») за адресами:

Тернівський район: вул. Короленка, 1А, каб. 127;

Покровський район: вул. Шурупова, 2, каб. 114, 115, 116, 117;

Саксаганський район: вул. Володимира Великого, 32, каб. 112;

Довгинцівський район: вул. Дніпровське шосе, 14;

Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, 44;

Металургійний район: вул. Галатова, 2;

Інгулецький район: просп. Південний, 1; вул.  Гірників, 19.

Отримання статусу безробітного (https://cutt.ly/WKXurj0) – спрощена реєстрація без-робітної особи доступна людям, які  втратили роботу або можливість працювати та отримувати прибуток під час воєнного стану. Сервіс доступний тільки тим,  хто є у переліку застрахованих осіб, що надав Пенсійний фонд України, а також людям, чиї місця роботи на території тимчасової окупації чи ведення активних бойових дій. Довідково: також, дану послугу можливо отримати звернувшись до  Криворізького міськрайонного центру зайнятості за адресою: м.Кривий Ріг, вул. Космонавтів, 1.

-  Пошкоджене майно (https://cutt.ly/zKXy9SH) – завдяки даному сервісу власники житла мають  можливість повідомити про зруйноване майно внаслідок збройної агресії російської федерації. Довідково: повідомити про пошкоджене майно можна звернувшись до Центру «Віза» (Центр «Дії») та його територіальних підрозділів.

В умовах воєнного стану в Україні Центр «Віза»  («Центр Дії») здійснює прийом замовників послуг виключно за попереднім записом. Зробити це можливо на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») або за допомогою мобільного застосунку «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза».

Користуйтеся цифровізацією!

Спрощуйте своє життя вже сьогодні!

 

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

0-800-500-459 (безкоштовно) 

[email protected]

https://viza.kr.gov.ua

08 липня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради