Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

За дорученням міського голови Юрія Вілкула для вихованців криворізьких ДЮСШ організовані пришкільні табори й спортивні турніри

Створено: 2016-07-08 15:05:38Оновлено: 2016-07-08 15:07:48

У Кривому Розі міська влада не тільки зберігає, але і розвиває спортивну базу дитячо-юнацьких спортивних шкіл та приділяє особливу  увагу дитячій зайнятості під час літніх канікул.

Голова міського комітету фізкультури та спорту Олександр Ступак підкреслив: «Особливо необхідна ця підтримка зараз, коли в інших містах через брак коштів закриваються спортивні заклади. Кривий Ріг - єдине місто в Україні, де діти безкоштовно  займаються у спортивних  секціях  та гуртках ДЮСШ улюбленими видами спорту. З цього року усі  5 профспілкових шкіл, від яких відмовився соцстрах, були переведені  до наших  комунальних шкіл. Збережено й  кадровий потенціал цих шкіл, а це 35 працівників. Також всі 10 тренерів футбольної школи «Кривбас 84» переведені до ДЮСШ №1 й працюють. Додатково з  міського бюджету на  фінансування школи було виділено більше 2-х мільйонів гривень».

В Центрально-Міському районі  відбувся  турнір з міні-футболу, який проходив на спортивному майданчику ДЮСШ №3. Всі учасники змагань, незалежно від місця в турнірній таблиці, отримали  призи.

Як сказав один із переможців турніру, капітан команди «Спартак-1» Владислав Журавель: «Ми задоволені, що у нас є можливість так гарно відпочити й займатися улюбленою грою. Тут ми  розвиваємо наші таланти у футболі, та й  призи приємно отримувати». 

Турніри з міні-футболу відбудуться у всіх районах міста. Таким чином сотні дітей, які з залишилися в місті, залучаються до активного відпочинку та занять різними видами спорту: футбол, міні-футбол, плавання, баскетбол, настільний теніс, шахи, шашки, волейбол.

За дорученням міського голови Юрія Вілкула при всіх 10 ДЮСША діють пришкільні табори. Цьогоріч  в них  вже відпочило 750 дітей. Юні спортсмени не тільки займаються улюбленими видами спорту а й мають можливість взяти участь в традиційній спартакіаді «Юність», яка проходить в усіх районах міста. В рамках спартакіади відбуваються змагання з інтелектуальних та командних видів спорту.

А переможці Всеукраїнських змагань мають можливість відпочити в таборах за містом.  Так, юнацька команда з хокею з шайбою ДЮСШ№1, яка зайняла 3 місце на чемпіонаті України серед юнаків 2004 року народження, за рахунок міста відпочила в комунальному таборі «Слава», що на чорноморському узбережжі. Взагалі в заміських таборах вже відпочило 320 юних спортсменів-криворіжців.

08 липня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради