Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Кривий Ріг відвідав з робочим візитом президент України Володимир Зеленський

Створено: 2021-06-08 14:07:51Оновлено: 2021-06-08 14:15:52

Глава держави ознайомився з низкою перспективних проєктів щодо розвитку Кривого Рогу та з ходом реконструкції стадіону "Металург", яка відбувається у межах програми «Велике будівництво».

Президент країни прибув до Кривого Рогу першим рейсом авіакомпанії WindRose за маршрутом Київ – Кривий Ріг й зазначив: «Сьогодні відкриваються рейси українських авіакомпаній до Кривого Рогу, куди давно не літали літаки».

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко доповів Президентові про виконання регіональних проєктів програми «Велике будівництво».

Міський  голова Кривого Рогу  Костянтин Павлов доповів про комплекс заходів з підтримки летовища  та розповів про плани з модернізації аеропорту.

«Місцева влада навідь у найважчі  часи зберегла аєропорт й зберегла у статусі Міжнародного. Дякуємо Президенту України Володимиру Зеленському  за підтримку», - зазначив мер.

За останні роки місто спрямувало на  розвиток аеропорту понад 110  млн грн.  Зокрема, встановлені вогні високої інтенсивності для забезпечення заходу на посадку, посадки, руління і зльоту літаків відповідно до міжнародних стандартів, придбані установки повітряного запуску  двигунів повітряних суден, доглядова  та інша спецтехніка.

Зараз йде проектування повної реконструкції аеровокзалів та злітно-посадкової смуги.

В цілому, міжнародний аеропорт Кривого Рогу має можливість приймати літаки з будь-якої точки України та світу. 

08 червня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради