Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МІСЬКІ ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ДІЇ

Створено: 2021-06-08 16:44:43Оновлено: 2021-06-08 16:45:44

На офіційному вебпорталі міста Кривого Рогу "Криворізький ресурсний центр" у ресурсі "Заклади культури і мистецтва" міститься детальна інформацію про 25 закладів культури і мистецтва що діють у місті Кривому Розі.

На сторінках ресурсу по кожному закладу доступна інформація про адресу (з можливістю перегляду місця розташування на інтерактивній мапі), керівника, контактні телефони, кількість місць у концертному/глядацькому залах тощо. Для зручного пошуку закладу користувачі можуть скористатися фільтрами пошуку за адміністративним районом або типом закладу.

У розділі "Путівник" доступна інформація про порядок надання послуг, що надаються Комунальними підприємствами: "Криворізький Академічний міський театр драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка" (прокат костюмів, репетиторські послуги, сумісна театральна діяльність театру тощо) та "Криворізький міський театр ляльок" (виготовлення масок, ляльок, пошиву та прокату театральних костюмів, проведення днів народжень, розважальних програм, корпоративних вечірок, шоу-програм, випускних, ювілеїв, календарних свят).

08 червня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради