Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулися громадські слухання з питання обговорення проектів рішень міської ради

Створено: 2015-06-08 14:58:01Оновлено: 2015-06-08 15:00:22

03 червня 2015 року у приміщенні міського комунального закладу культури «Народний дім» (м. Кривий Ріг, вул. Орджонікідзе, 52) відбулися громадські слухання з питання обговорення проектів рішень міської ради «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Кривого Рогу», «Про встановлення ставок земельного податку, розміру орендної плати та пільг зі сплати за землю на території міста Кривого Рогу» з аналізом їх регуляторного впливу, де приймали участь депутати міської та районних у місті рад, суб’єкти господарювання, мешканці міста, громадські організації та їх представники, представники районних у місті Кривому Розі рад та засоби масової інформації.

Під час слухань присутніх було проінформовано, що затвердження нормативної грошової оцінки земель міста надає можливість встановлення розмірів ставки земельного податку й орендної плати за користування земельними ділянками у відповідності до діючого податкового законодавства та в залежності від містобудівної цінності й напрямків  господарського використання земель. При цьому, усі суб’єкти господарювання знаходитимуться в рівних економічних умовах, незалежно від місцезнаходження земельних ділянок та цілей їх використання.

Проекти регуляторних актів рішень міської ради «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Кривого Рогу», «Про встановлення ставок земельного податку, розміру орендної плати та пільг зі сплати за землю на території міста Кривого Рогу» запропоновано винести на розгляд депутатів міської ради на черговій сесії.

Протокол громадських слухань


 

08 червня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради