Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Дорогі ветерани! Шановні земляки!

Створено: 2023-05-08 08:44:25Оновлено: 2023-05-08 08:49:30

8 та 9 травня в країні відзначається День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто ціною власного життя захистив  Батьківщину від нацистської  навали, виборов нашу свободу та можливість вільно жити на рідній землі, а у повоєнні роки піднімав країну з руїн.

Дорогі ветерани! Ми ніколи не забудемо ваш подвиг!  Боротися до кінця вас спонукала безмежна любов до свого народу та України.

Так сталося, що цю дату сьогоднішнє покоління зустрічає зі зброєю в руках.  І ви, дорогі ветерани, є прикладом доблесті й патріотизму для нас,  надаєте сили нашим бійцям у боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України.

На жаль, час спливає швидко й кожен рік все менше ветеранів  залишається серед нас. Сьогодні у Кривому Розі проживає лише  18 безпосередніх учасників бойових дій Другої світової війни. Ми пишаємося вами! Не зважаючи на важкі часи,  турбота та підтримка ветеранів залишаються пріоритетним напрямком  нашої роботи. Збережені всі соціальні виплати, передбачені комплексною муніципальною Програмою соціальної підтримки населення.

Шановні ветерани! Від щирого серця бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, мирного неба, добра і благополуччя в рідній незалежній  Україні!

 

Секретар міської ради –

виконуючий обов'язки

Криворізького міського голови                                                                                                              Юрій ВІЛКУЛ

08 травня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради