Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

З турботою від міста: до Дня перемоги у Кривому Розі всі ветерани-учасники бойових дій за ініціативи Костянтина Павлова отримали сертифікати на придбання ліків

Створено: 2020-05-08 09:52:18Оновлено: 2020-05-08 10:11:46

Четвертий рік у Кривому Розі до Дня перемоги за ініціативи Костянтина Павлова учасникам бойових дій Другої світової війни вручають сертифікати на 1 тисячу гривень на придбання медикаментів.

Напередодні 75-ї  річниці Перемоги, за доброю традицією, 200 учасників бойових дій отримали  сертифікати.

Для визволительки міста Валентини Іванівни Погорілової така увага і турбота від рідного  для неї Кривого Рогу (адже проживає вона  тут з 1949 року) не лише приємна, жінка відчуває  реальну підтримку та соціальну допомогу, що вкрай важливо в теперішні непрості часи.

«У нашому Кривому Розі дійсно було і залишається по-справжньому турботливе та щире ставлення до нас – ветеранів.  Адже тільки у Кривому Розі так відзначають святі та дорогі для кожного, хто пройшов горнило війни, дати  - День визволення міста та 9 травня! І, що важливо, місто піклується про нас постійно, не тільки в свята, адже у нашому віці – найголовніше  здоров’я. А такі сертифікати на ліки для кожного ветерана – добра, хороша справа!»,- підкреслила Валентина Іванівна.

Унікальна для України соціальна ініціатива реалізується у Кривому Розі з 2016 року. З 2017 року за пропозицією Костянтина Павлова розмір допомоги збільшено  вдвічі – із 500 грн до 1000 грн.

«Ми з глибокою повагою схиляємо голови перед подвигом ветеранів. І наш синівський обов’язок -  максимально зробити все для того, щоб справжні герої були оточені турботою від рідного міста. І ми це робимо. Кривбас береже пам'ять про  воїнів–визволителів, і цього річ, як завжди, покладемо квіти до монументу Перемога та запалимо у місті  Факели пам’яті. Безумовно, враховуючи  реалії сьогодення – із дотриманням всіх карантинних заходів. Урочисті церемонії покладання пройдуть без участі мешканців.  Проте, я переконаний, що як тільки ми подолаємо  пандемію і карантин закінчиться, кожний прийде до пам’ятника  загиблим героям та покладе квіти і вшанує  хвилиною мовчання тих, хто  віддав життя за мир та спокій своєї країни . Адже  пам'ять  - священна!»,- зазначив Костянтин Павлов.

08 травня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради