Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЯК ОТРИМАТИ ЕЛЕКТРОННУ ДОВІДКУ ПРО РЕЄСТРАЦІЮ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ: ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ

Створено: 2019-02-08 10:16:08Оновлено: 2019-02-08 10:23:08

У Криворізькому міськвиконкомі переконані, що сьогодні створення комфортних умов для отримання доступних, якісних послуг вже неможливо без впровадження нових технологій муніципального менеджменту, у тому числі електронних.

Саме тому виконавчий комітет Криворізької міської ради доводить до відома мешканців міста інформацію про можливість отримати відомості про реєстрацію місця проживання в електронному вигляді через портал державних послуг I.Gov (https://igov.org.ua/service/24/general).

Крок 1.

Оберіть свій регіон фактичного проживання (перебування).

Крок 2. Увійдіть в систему через BankID або електронно-цифровий підпис (наприклад, ЕЦП податкової, Мінюсту та ін.).

Крок 3. Заповніть форму, яку пропонує система, та завантажте скан-копію паспорта або іншого документа, що посвідчує особу.

Після цього Ваша заявка буде прийнята в роботу, а Ви отримаєте е-мейл підтвердження.

Крок 4. Співробітник органу реєстрації обробляє Вашу заявку та надсилає Вам підтвердження, що на Вас чекають для видачі довідки.

Крок 5. Під час візиту до органу реєстрації Ви:

підписуєте заяву для видачі довідки;

отримуєте довідку про реєстрацію місця проживання/перебування особи.

Отже, замовити електронну довідку про реєстрацію місця проживання, не виходячи з власного дому, – просто та зручно!

Звертаємо увагу, «офіси прописки» виконкомів райрад займаються наповненням Реєстру територіальної громади м. Кривого Рогу, а управління праці та соціального захисту населення виконкомів районних у місті рад мають до нього доступ. Тому криворіжцям не потрібно бігати за довідками про реєстрацію місця проживання, адже органи соцзахисту Кривого Рогу отримують відомості безпосередньо з Реєстру при оформленні соціальних допомог.

Тільки протягом 2017 – 2018 років працівниками управлінь праці та соціального захисту населення отримано безпосередньо з Реєстру близько 200 тисяч довідок про реєстрацію місця проживання громадян. А взагалі - за 2 роки відділами «прописки» підготовлено більше 320 тисяч довідок на запити відповідних органів без участі заявників. Це ті сотні тисяч наших споживачів, які не бігали за довідками - за них працював Реєстр!

Ми працюємо для Вас!

Наші контакти:

• Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-22; e-mail: [email protected].

 

• Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

08 лютого 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради