Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ВАШ ЦЕНТР «ВІЗА»: для органів самоорганізації населення Саксаганського району!

Створено: 2019-02-08 10:06:20Оновлено: 2019-02-08 10:10:29

 07.02.2019 ЦНАП «Віза» в черговий раз знайомив органи самоорганізації населення (голів та активістів вуличних комітетів) з новими стандартами адміністративних та інших публічних послуг, що надаються органами місцевого самоврядування Кривого Рогу мешканцям і суб’єктам господарювання.

Нові стандарти – це – просто, доступно, якісно, а ще – комфортно. Такі завдання ставить перед службовцями органів місцевого самоврядування  міський голова Ю.Г.Вілкул.

Реєстрація місця проживання, бізнесу, нерухомого майна, «пакетні послуги» за життєвими ситуаціями, паспортні офіси «Візи», проект «ВІЗА МОБІЛЬНА» - до вподоби криворіжцям.

З органами самоорганізації населення у ЦНАПу «Віза» загальна мета – сприяти у наданні якісних послуг, отже і працювати разом над проблемними питаннями мешканців – ефективніше.  Службовці виконкому міської ради закликали громадян до діалогу у вирішенні питань життєдіяльності мешканців Саксаганського району.

А Мобільний офіс в цей час обслужив 62 чоловіки. Екіпаж  Мобільної «Візи» у складі: адміністраторів ЦНАПу, фахівців районних управління праці та соціального захисту населення, представників Пенсійного фонду України та медпрацівників КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги №4» надавав послуги із оформлення часткової компенсації вартості послуг тепло-, водопостачання та водовідведення, оформлення декларацій з лікарями первинної ланки та консультували з пенсійних питань й оформлення паспортів, тощо.

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

тел. 0-800-500-459 (безкоштовно), e-mail: [email protected]

 


08 лютого 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради