Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Створено: 2023-12-07 07:53:14Оновлено: 2023-12-07 09:48:17

Від  щирого серця вітаємо із професійним святом – Днем місцевого самоврядування! Ми живемо в надзвичайно складний для держави й кожного з нас час, самовіддано працюємо на благо Криворізької міської територіальної громади, що вимагає виняткової  злагодженості та відповідальності. У Кривому Розі – високопрофесійна команда фахівців органів місцевого самоврядування, справжніх патріотів рідного міста й України. Щодня ми робимо все можливе для стабільного функціонування всіх сфер життєдіяльності міста. Незважаючи на воєнний стан, наше сильне промислове місто продовжує жити.

Мужні й сміливі криворіжці, серед яких багато працівників органів місцевого самоврядування, хоробро захищають рідну землю в запеклих боях на фронті. А ми робимо все можливе для їх забезпечення та підтримки, прискорення Перемоги!    

Висловлюємо  слова  глибокої  вдячності  депутатам різних рівнів, органам самоорганізації населення, ветеранам самоврядування  за важливу працю, добрі справи, чуйні серця і велику допомогу криворіжцям та внутрішньо переміщеним громадянам, які тепер проживають у місті. Кожен робить великий внесок, аби в Україні запанували мир і злагода.

Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров`я, незламного духу та наснаги, мирного неба й спокою, добра та благополуччя, непохитної віри в щасливе майбутнє рідного Криворіжжя і України. Разом – обов'язково переможемо!

Зі святом!

Секретар міської ради         –

виконуючий обов’язки

Криворізького міського голови                                               Юрій ВІЛКУЛ

07 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради