Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Про початок роботи над проектом місцевого плану управління відходами м. Кривий Ріг

Створено: 2023-12-07 07:53:16Оновлено: 2024-05-17 14:13:09

На виконання вимог Закону України «Про управління відходами», який введено в дію   09 липня 2023 року, та відповідно до Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від  05.09.2023 №947, інформуємо про початок роботи над проектом місцевого плану управління відходами м. Кривий Ріг.

Місцевий план управління відходами (далі – місцевий план) – документ державного планування, що містить комплекс взаємозв’язаних завдань і заходів, узгоджених за строками та ресурсним забезпеченням з усіма заінтересованими виконавцями, спрямованих на забезпечення сталого управління відходами в населених пунктах в межах території територіальної громади з урахуванням принципів співробітництва органів місцевого самоврядування, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже розроблених моделей.

Розпочато формування складу робочої групи для підготовки пропозицій до проекту місцевого плану управління відходами у м. Кривий Ріг.

Подання пропозицій до проекту Місцевого плану управління відходам         м. Кривий Ріг та заявок на долучення до робочої групи надсилати на адресу управління екології виконкому Криворізької міської ради, 50101, м. Кривий Ріг, площа Молодіжна, 1, електрона пошта: [email protected] або [email protected]. Пропозиції приймаються у письмовому вигляді з обгрунтуванням.

Строк подання пропозицій до Місцевого плану управління відходами   м. Кривий Ріг та заявок на долучення до робочої групи: 15.12.2023.

07 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради