Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

Створено: 2017-12-07 14:51:39Оновлено: 2017-12-07 14:58:49

Сьогодні – День місцевого самоврядування в Україні і міською владою зроблено ще один вагомий крок для забезпечення більшої доступності та комфортності отримання послуг криворіжцями, зокрема з особливими потребами.

Міським головою Вілкулом Ю.Г. дано старт роботи 2-х мобільних автоматизованих робочих місць (мобільних кейсів) для безкоштовного виїзного обслуговування на дому. До цієї роботи вже залучені адміністратори Центру «Віза», державні реєстратори, соціальні працівники, службовці відділів прописки виконкомів райрад.  

Відтепер, громадяни, які не можуть дістатись до Центру «Віза» самостійно, можуть скористатися повним спектром його послуг не виходячи з дому за наведеною «Дорожньою картою».

Дані послуги можуть отримати соціально вразливі громадяни нашого міста:

- інваліди війни;

- учасники бойових дій;

- учасники війни;

- Герої України;

- Герої Соціалістичної праці;

- інваліди І, ІІ групи, діти-інваліди;

- громадяни, які досягли 80-річного віку.

І вже сьогодні здійснено безкоштовне виїзне обслуговування трьох замовників послуг – мешканців Саксаганського та Металургійного районів, які звернулись до Центру «Віза» і замовили послуги щодо прописки та реєстрації нерухомості. Вони висловлювали слова вдячності міському голові за турботу в отриманні комфортних послуг!

Шановні замовники послуг! Для того, щоб залишити заявку на виїзне обслуговування потрібно: зателефонувати на «гарячу» телефонну лінію 0-800-500-459 (безкоштовно), або залишити письмову заяву в Центрі «Віза», а також на сайті виконкому Криворізької міської ради (http://kr.gov.ua/) або веб-порталі «Криворізький ресурсний центр» (https://krogerc.info/ua/ service_center.html) на сторінці Центру адміністративних послуг «Віза».

Зверніть увагу! Послуги надаються при пред’явленні підтверджуючих документів та за наявності банківської картки, мобільного телефону, для здійснення плати за надання адміністративних послуг (адміністративного збору) за допомогою системи Інтернет-банкінгу (якщо оплата визначена чинним законодавством).

Ми працюємо для Вас!
Наша якість
- Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


07 грудня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради