Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Офіс «Я-ВЕТЕРАН»: дайджест новин від ЦНАП «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-11-07 13:20:08Оновлено: 2023-11-07 13:23:47

Традиційно у рубриці «Дайжест новин» зібрали корисну інформацію, яка стане у нагоді Захисникам, Захисницям України та їх родинам.

Для надання всієї необхідної інформації стосовно пошуку зниклих безвісти МВС запускає Telegram-канал Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. У даному Telegram-каналі  буде ключова інформація з пошуку осіб, взаємодії з Міністерством оборони та Координаційним штабом з питань поводження з військовополоненими.

* * *

Розпочато реєстрацію відбору кандидатів до складу Національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «United States Air Force Trials». Реєстрація учасників проводиться з 24 жовтня 2023 року по 16 листопада 2023 року (включно) на сайті Міністерства у справах ветеранів України. Інформаційна довідка щодо участі у Всеукраїнських змаганнях«United States Air Force Trials 2024» за  посиланням.

* * *

12 ветеранів, переможців за підсумками тринадцятої хвилі подачі заяв отримають кошти від держави на старт або розвиток свого бізнесу на 5 млн грн. Загалом від старту ветеранського компоненту грантової програми “Власна справа” переможцями стали вже 148 ветеранів та членів родин учасників бойових дій, які отримають гранти на 59 млн грн.

* * *

35,3 млн гривень виплатили ще 10 агропідприємствам у рамках урядової грантової програми підтримки малого та середнього бізнесу єРобота: Гранти на розвиток садів, ягідників, виноградників та теплиць. Серед переваг програми  – можливість для кожного бажаючого створити чи розвивати власний бізнес за напрямками «Своя справа»,  «Свій сад», «Своя теплиця», «Новий рівень».

 

Слідкуємо за новинами та надаємо корисну інформацію і надалі!

ЦентрВіза” (“Центр Дії”) - #Разом_до_Перемоги!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

e-mail: viza@kr.gov.ua

https://viza.kr.gov.ua/

 

07 листопада 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради