Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА РОЗРОБКУ ЛОГОТИПУ ПРОЄКТУ «ПІДТРИМКА ВІДНОВЛЕННЯ КРИВОРІЗЬКОГО РАЙОНУ ТА МІСТА КРИВИЙ РІГ»

Створено: 2024-08-07 14:08:18Оновлено: 2024-08-07 14:12:10

Виконавчий комітет Криворізької міської ради та Криворізька районна державна адміністрація оголошують конкурс на розробку логотипу проєкту "Підтримка відновлення Криворізького району та міста Кривий Ріг". Проєкт реалізується люксембурзькою агенцією LuxDev та компанією PROMAN за підтримки Великого Герцогства Люксембург.

Цей проєкт розвитку розрахований на п’ять років та спрямований на те, щоб допомогти зробити Криворіжжя кращим та сучаснішим. Особлива увага приділяється тим, хто найбільше потребує підтримки – в першу чергу дітям та молоді. Більш детально про проєкт можна дізнатися нижче.

Участь у конкурсі може взяти молодь Кривого Рогу та Криворізького району віком від 12 до 22 років. Переможці отримають призи:

перше місце – планшет

друге місце – смартфон

третє місце – навушники

А також заохочувальні призи для батьків переможців.

Усі учасники отримають грамоти за участь у конкурсі (запрошення на церемонію нагородження з повідомленням про час та місце її проведення буде розіслане учасникам після завершення конкурсу. Учасники мають обов’язково пройти реєстрацію).

Концепція конкурсу

Ми хочемо залучити молодих людей до розвитку рідного регіону та надати змогу реалізувати їхнє творче бачення щодо майбутнього Криворіжжя. Учасники конкурсу запрошуються до створення логотипу, який стане символом проєкту з відновлення та модернізації регіону. Це не лише шанс для творчого самовираження, але й можливість показати свою підтримку та любов до рідного краю.

Довідково. Яка мета проєкту "Підтримка відновлення Криворізького району та міста Кривий Ріг"?

Основна мета полягає у відновленні Криворізького району та міста Кривий Ріг, підвищення якості освіти, розвитку підприємництва, в тому числі молодіжного, залучення інвестицій та забезпечення стійкості розвитку місцевої економіки.

Напрямки проєкту

1) Підтримка зайнятості

Фінансова підтримка бізнесу: малі та середні підприємства отримають фінансову допомогу – гранти та пільгові кредити, щоб розвиватися та забезпечувати криворіжців роботою.

Створення нових робочих місць: цей проєкт допоможе створити нові вакансії, в тому числі для молоді.

2) Покращення якості освіти та спрощення доступу до неї

Покращення якості шкільної, професійної та вищої освіти: під час навчання криворіжці мають отримувати знання, які відповідають реальній потребі на ринку праці, для того, щоб отримати гарну роботу у рідному Криворіжжі.

Оновлення форматів шкільного навчання: для шкіл буде закуплено нове обладнання – компʼютери та наукові лабораторії, будуть модернізовані навчальні програми та матеріали.

Підтримка інклюзивної освіти: допомога дітям з особливими потребами у їхньому прагненні вчитися на рівні з усіма.

Також будуть проводитися ремонти та облаштування укриттів в закладах освіти.

3) Підвищення ефективності роботи місцевої влади

Впровадження сучасних стандартів проєктного управління для вирішення питань планування, використання ресурсів, відновлення та розвитку, а також плідної координації дій з міжнародними партнерами.

Дати проведення конкурсу з розробки логотипу:

Початок реєстрації та подання робіт: 29.07.2024

Завершення прийому робіт: 29.08.2024

Оголошення переможців та церемонія нагородження: орієнтовно 12.09.2024

Умови участі в конкурсі:

На конкурс можуть подаватись роботи молоді з міста Кривий Ріг та Криворізького району віком від 12 до 22 років.

Участь у конкурсі безкоштовна.

Як зареєструватися для участі в конкурсі:

До 25 серпня 2024 року заповнити нашу спеціальну реєстраційну форму та прикріпити свою роботу (обмеження розміру 10 МБ) за посиланням: https://forms.gle/wTF1g6juvPweBR7D7

Вимоги до конкурсних робіт

Оформлення

Логотип повинен бути:

- простим та зрозумілим

- підходити для нанесення як у чорно-білому, так і у кольоровому варіанті на різноманітні носії та поверхні (наприклад, візитні картки, друковану продукцію, футболки, ручки тощо).

Формат та назва конкурсної роботи

Роботи можуть виконуватися за допомогою цифрових інструментів або на папері, але в будь-якому разі мають бути надіслані у форматах .jpg / .png або .pdf (розмір не більше 10 МБ).

У назві файлу просимо вказати прізвище та ім’я учасника латинськими літерами (наприклад: PetrenkoPetro.jpg).

Розмір конкурсної роботи

Якщо робота перевищує розмір в 10 МБ, ми радимо скористатися такими сервісами зі стиснення:

Compress JPEG / Compress PNG

TinyJPG/TinyPNG

ILovePDF

Журі залишає за собою право здійснювати відбір і – у разі перемоги – подальше редагування надісланих робіт. Ваші дизайни пройдуть обов’язкову перевірку на унікальність. Роботи, що містять елементи плагіату, будуть відхилені.

Конкурсні роботи мають бути унікальними та самостійними. Ми заохочуємо до творчої свободи. Можливим напрямком у пошуку натхнення для Вас може стати символіка Криворіжжя та інші приклади місцевої та/або національної культурної ідентичності. Також просимо починати свої творчі пошуки передусім виходячи з цілей та завдань проекту з відновлення Криворіжжя, які були нами зазначені вище.

Пам’ятайте – Ви пропонуєте логотип, який має собою описувати проєкт «Підтримка відновлення Криворізького району та міста Кривий Ріг»

Співавторство

Звертаємо вашу увагу, що роботи, виконані у співавторстві, прийматися не будуть. Ми братимемо до розгляду лише індивідуальні малюнки.

Організатори та Контакти

Проєкт впроваджується за підтримки Великого Герцогства Люксембург

Контактна інформація: [email protected]

 

07 серпня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради