Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Сергій Маляренко: «Добре, коли люди будують, створюють щось нове. Це означає, що є прогрес, є розвиток!»

Створено: 2015-08-07 15:21:24Оновлено: 2015-08-07 15:45:09

До професійного свята будівельники Кривого Рогу приймали щирі, теплі вітання та подяки за працю й професійну майстерність. Кращі з кращих відзначені високими нагородами  міста  та області. Повним кавалером відзнаки виконкому міськради – нагрудного знаку «За заслуги перед містом» став начальник будівельного управління №6 публічного акціонерного товариства «Криворіжіндустрбуд» Михайло Добринський. Нагрудним  знаком «За заслуги перед містом» III ступеню удостоєні  директор ТОВ «Растро» Юрій Кісєль та голова правління приватного акціонерного товариства «Криворіжаглобуд» Олександр Салогуб. Дев’ятеро працівників будівельних підприємства міста отримали грамоти та почесні грамоти виконкому міськради.

«День будівельників – це професійне свято людей, які присвятили себе благородній справі – перетворювати  наше життя на краще,  створювати більш комфортні та затишні    умови.  На жаль, зараз в країні непрості часи як в політичному такі економічному аспекті. Безумовно, це не могло не вплинути на розвиток всіх галузей, в тому числі, на будівельну. Через непросту фінансову ситуацію наші будівельники не змогли продемонструвати  у повній мірі свою  фахову майстерність та здібності.   Однак, відзначу, що  у цьому році по місту ведуться значні роботи. В основному це - ремонти доріг, мостів та шляхопроводів, освітлення вулиць. Тож, бачимо, що позитивні зрушення є  і маємо надію, що незабаром   будівельна галузь запрацює на повну потужність. Добре, коли люди будують, створюють щось нове. Це означає, що є прогрес, є розвиток!»

Від імені міського голови, депутатського корпусу, виконкому міськради Сергій Маляренко побажав будівельникам миру і стабільності, благополуччя та родинного затишку.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому 
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net


 

07 серпня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради