Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Ігор Терещенко: керівника ДП `Криворіжтеплоцентраль` Кабмін призначив без погодження з міською владою

Створено: 2016-07-07 17:16:34Оновлено: 2016-07-07 17:19:43

Мешканці міста, які прийшли 4 липня на особистий прийом мера Юрія Вілкула, висловили численні претензії до ДП "Криворіжтеплоцентраль", представники якого, на думку криворіжців, надають неякісні послуги. Зокрема - щодо підготовки мереж опалення до опалювального сезону.

Ситуацію прокоментував заступник начальника управління благоустрою та житлової політики Ігор Терещенко: «Криворіжтеплоцентраль» - це державне підприємство, що підпорядковується Кабінету міністрів. Директор цього підприємства був призначений без погодження з містом. У нас теж є серйозні претензії до роботи цього підприємства, зокрема – щодо темпів теплоізоляції труб. Але, за Законом ми не маємо впливу ні на керівництво, ні на працівників даного підприємства. Однак, з огляду на невдоволення жителів послугами, за дорученням мера я звернувся до народного депутата Костянтина Павлова, щоб він направив депутатський запит до Кабінету Міністрів стосовно роботи ДП "Криворіжтеплоцентраль".

Костянтин Павлов сказав:«Відповідний запит буде направлений найближчим часом. Надання неякісних послуг жителям, які й так змушені оплачувати ці послуги за нечуваними тарифами через рішення Кабміну, а також зрив термінів підготовки міста до зими через дії державного підприємства - неприпустимі».

07 липня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради