Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Щоб не допустити сплеску алергії у Кривому Розі посилюється боротьба з амброзією

Створено: 2016-07-07 19:07:45Оновлено: 2016-07-07 19:11:52

Міський голова поставив завдання перед головами районів і управлінням благоустрою та житлової політики посилити боротьбу з карантинними рослинами  у місті.

На нараді заступник мера міста з охорони здоров'я і соціальних питань Костянтин Бєліков зазначив: «З огляду на те, що пік цвітіння карантинних рослин, зокрема, амброзії в цьому році через дощі прогнозується в липні, вже зараз необхідно активно займатися її покосом».

Заступник начальника управління благоустрою та житлової політики Ігор Терещенко доповів, що косити траву в місті почали в травні і на сьогодні вже скошено 931,3 га.

Ігор Терещенко сказав: «Я звертаюся до підприємців: відповідно до Правил благоустрою, траву потрібно скошувати не лише  безпосередньо на  прилеглій території, але й на відстані 15 метрів від своєї ділянки. Головам районів доручено здійснювати жорсткий контроль за виконанням цих правил».

07 липня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради