Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У всіх районах Кривого Рогу повним ходом йдуть ремонтні роботи на автошляхах та внутрішньоквартальних дорогах

Створено: 2015-07-07 15:11:22Оновлено: 2015-07-07 15:14:08

Міський голова Юрій Вілкул тримає ці питання на особистому контролі. «Ставимо завдання надолужити втрачене в минулому році, коли з об’єктивних причин не вдалося втілити у життя заплановані дорожні проекти. На разі, фінансовий ресурс є,тож, маємо максимально нарощувати темпи робіт. І, безумовно, якість виконання, це - найголовніший критерій. Зазначу, що ми не лише ремонтуємо дороги, але й впорядковуємо прилеглу територію, замінюємо освітлення. Тобто, дбаємо про зручність і безпеку як водіїв так і пішоходів»,- підкреслив Юрій Вілкул.

Один із великих проектів, який розпочався у Дзержинському районі - ремонт дороги на вулиці Вокзальній та Орджонікідзе, а також Привокзальній площі. На цих ділянках відремонтують асфальтне покриття, замінять зовнішнє освітлення. Крім того, на вулиці Орджонікідзе нанесуть нову розмітку, встановлять 212 дорожніх знаків та більше 60 світильників із натрієвими лампами. «По завершенню всього комплексу робіт буде змінений напрямок руху транспорту,- повідомив начальник міського управління благоустрою і житлової політики Олександр Катриченко,- по верхній частині вул. Орджонікідзе транспорт рухатиметься від вулиці Каховської до проспекту Металургів, а по нижній – від проспекту Металургів до вулиці Тбіліської. Також, активно продовжуємо ремонт трамвайного переїзду по вулиці Каховській в районі Трампарку. В результаті, коли ми відремонтуємо дорогу на вулиці Орджонікідзе, поміняємо та укладемо тротуарну плитку на самому трамвайному переїзді, а також виконаємо заплановані роботи на Чумацькому Шляху ми матимемо повністю завершений комплекс робіт і створимо нормальні умови руху для пасажирського та громадського транспорту і пішоходів».

Варто зазначити, що ремонт дорожнього покриття на вулицях Вокзальній і Орджонікідзе, Привокзальній площі - це частина запланованих заходів, передбачених угодою про соціальне партнерство між містом та ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Орієнтовна вартість робіт складе 10 млн. грн.

Довідково:

Ремонт доріг за рахунок коштів ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»:

вулиця Орджонікідзе
(від 1 дільниці до 3 дільниці із зміною організації дорожнього руху):

  • ремонт асфальтобетонного покриття дороги – 14 465 м2;
  • нанесення дорожньої розмітки – 4,9 км;
  • встановлення турнікетного огородження – 855 м;
  • заміна опор мереж зовнішнього освітлення – 31 од;
  • заміна проводу на самонесучий ізольований провід – 2 км;
  • заміна шафи керування зовнішнім освітленням – 1 од.

 Привокзальна площа

  • ремонт асфальтобетонного покриття дороги – 2 820 м2  

вулиця Вокзальна

  • ремонт асфальтобетонного покриття дороги – 2 446 м2

 (056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net


 

 

07 липня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради