Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ПОТРІБНА ДОВІДКА ПРО НАЯВНІСТЬ ТА РОЗМІР ЗЕМЕЛЬНОЇ ЧАСТКИ (ПАЮ)? ВАМ – ДО ЦЕНТРУ «ВІЗА»

Створено: 2024-06-07 15:12:42Оновлено: 2024-06-07 15:40:59

Державний земельний кадастр – це єдина державна система відомостей про землі, розташовані в межах України. Громадяни мають право на отримання інформації з Державного земельного кадастру, зокрема, довідки про наявність та розмір земельної частки (паю).

Для отримання такої довідки замовникам послуг необхідно звернутися до Головного  офісу  Центру «Віза» («Центр Дії») або до  його територіальних  підрозділів  за адресами:

  • Головний офіс: пл. Молодіжна,1;
  • Тернівський район: вул. Короленка, 1А;
  • Покровський район: вул. Шурупова, 2;
  • Саксаганський район: вул. Володимира Великого, 32;
  • Довгинцівський район: вул. Дніпровське шосе, 11;
  • Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, 44;
  • Інгулецький район: пр-т Південний, 1; вул. Гірників, 19, з  понеділка  по  п’ятницю,  з 8.00 до 15.30 (технічна перерва  з 12.30 до 13.00), за попереднім записом. Також подати заяву можна шляхом відправлення документів поштою (рекомендованим листом).

Документи, що необхідно надати для отримання послуги:

  • Заяву про надання відомостей з Державного земельного кадастру.
  • Документ, який підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою заявником особою).

Бланк заяви, зразок заповнення та інформацію щодо отримання послуги можна переглянути на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії»).

Зареєструватись в електронній черзі можна скориставшись сторінкою «Електронна черга» - «Попередня реєстрація» вебпорталу Центру «Віза» або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його   в   GooglePlay   за   посиланням  https://cutt.ly/ey7BNo5 або за допомогою QR-коду:

Воїни та члени їх сімей в усіх офісах ЦНАПу “Віза» («Центр Дії») обслуговуються першочергово і  без попередньої реєстрації.

 

Центр “Віза” (“Центр Дії”) - #Ваша довіра - наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
  e-mail: 
[email protected]                                                                                                                                        http://viza.kr.gov.ua

07 червня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради