Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЯК ОТРИМАТИ ПОСЛУГИ З «ПРОПИСКИ» ОНЛАЙН ЗА ДОПОМОГОЮ «ДІЯ.ПІДПИСУ»?

Створено: 2021-06-07 14:19:03Оновлено: 2021-06-07 16:44:28

(інформує управління з питань реєстрації

виконкому Криворізької міської ради)

Кривий Ріг – серед міст лідерів в Україні та перший на Дніпропетровщині, який завзято сприяє розвитку та запровадженню трендових цифрових послуг.

Віднедавна, кожен криворіжець може змінити своє місце проживання онлайн у Дії. Для цього необхідно перейти до свого особистого кабінету на порталі Дія за допомогою електронного підпису, обрати бажану послугу та заповнити коротку заяву за декілька кліків та мінімум часу. В даному випадку знадобиться лише ID-паспорт, (після прийняття відповідного закону — послуга буде доступна як для ID-паспорта, так і для паспорта-книжечки).

Крім цього, городяни мають можливість скористатися послугою реєстрація місця проживання дитини до 14 років онлайн через портал Дія, яка вже була запроваджена раніше. Для оформлення батькам необхідно мати кваліфікований електронний підпис, заповнити заяву та оплатити адміністративний збір.

Варто зауважити, що важливим нюансом є обов’язкова наявність електронного підпису, який до речі можна отримати через Дію.

Для цього, потрібно зайти в застосунок Дія в розділ «Меню», пройти перевірку за допомогою PhotoID. Програма зіставить фото користувача з фотографією з Демографічного реєстру та згенерує електронний підпис. Завдяки «Дія.Підпису» можна безпечно підписувати документи у застосунку Дія та отримувати послуги просто з телефона вдома, без черг, та зайвих клопотів.

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ АКТИВНО СПРИЯЄ ВПРОВАДЖЕННЮ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ, ВСЕ ЗАДЛЯ ТОГО ЩОБ КРИВОРІЖЦІ ОТРИМУВАЛИ ТІЛЬКИ ШВИДКІ, ЯКІСНІ ТА ДОСТУПНІ ПОСЛУГИ.

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради: м. Кривий Ріг, майдан Праці, 1; e-mail: [email protected].;

Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

 

07 червня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради