Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ЯК ОТРИМАТИ ДОВІДКУ ПРО НАЯВНІСТЬ У ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ? ЦЕНТР «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ») ДОПОМОЖЕ

Створено: 2024-03-07 15:56:17Оновлено: 2024-03-07 15:58:38

Процес вирішення життєвих питань  – актуальна тема серед наших замовників   послуг. Сьогодні, ми поговоримо, як отримати довідку про наявність у фізичної особи земельних ділянок.

Довідка свідчить про наявність у фізичної особи земельних ділянок, наданих їй у розмірах, встановлених Земельним кодексом України, що відповідно до Податкового кодексу України є підставою для невключення до загального (річного) оподатковуваного доходу платника ПДФО доходів, отриманих від продажу власної сільськогосподарської продукції, що вирощена, відгодована, зібрана, виготовлена, вироблена, оброблена та/або перероблена безпосередньо фізичною особою на цих земельних ділянках.

Для отримання довідки необхідно подати наступний пакет документів:

  • заяву встановленого зразка;
  • копію витягу з Державного земельного кадастру про наявність та цільове призначення земельної ділянки (за наявності);
  • копія документа, що посвідчує право власності (користування) на земельну ділянку, якщо таке право було зареєстровано до 01.01.2013 (з 01.01.2013 виконавець послуг, самостійно одержує інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно).

У разі подання копій документів, не засвідчених нотаріально або суб'єктом, що їх видав, для засвідчення копій адміністратором, необхідно надати оригінали документів.

Послуга надається безоплатно.

Строк надання публічної послуги – до 5 робочих днів.

Детальніше ознайомитись з умовам отримання довідки можна завітавши на вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»), розділ Послуги/Послуги виконкомів райрад, де розміщено бланки заяв, зразки їх заповнення, інформаційна картка з вичерпним переліком необхідних документів (код послуги 40-03).

Документи  можна подати як до Головного  офісу  Центру, так  і  до  територіальних  підрозділів  за місцем проживання з  понеділка  по  п’ятницю,  з 8.00 до 15.30 (технічна перерва  з 12.30 до 13.00), обов’язково  з  урахуванням попереднього запису.

Зареєструватись в електронній черзі можна скориставшись сторінкою «Електронна черга» - «Попередня реєстрація»вебпорталу Центру «Віза» або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його в  GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5 або за допомогою QR-коду:

 

Воїни та члени їх сімей в усіх офісах ЦНАПу “Віза» («Центр Дії») обслуговуються першочергово і без попередньої реєстрації.

 

Центр “Віза” (“Центр Дії”) - #Ваша довіра - наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected],

                                                                                                                                            https://viza.kr.gov.ua/

07 березня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради