Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Чи можливо одночасно обміняти паспорт громадянина України та закордонний паспорт у зв’язку зі зміною прізвища? Відповідає Центр «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2024-02-07 12:06:27Оновлено: 2024-02-07 12:09:04

Змінили прізвище? Наступний крок - це обмін документів, які посвідчують особу та підтверджують громадянство України. Однак, все частіше у заявників виникає питання, а чи можливо ОДНОЧАСНО обміняти паспорт громадянина України та закордонний паспорт?

Відповідаємо: так, можливо обміняти за один візит.

Центр «Віза» («Центр Дії») з впевненістю може сказати, що з кожним днем послуга з одночасного оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон стає все більш популярною серед криворіжців та гостей міста.

Запрошуємо скористатися нашими послугами в паспортних офісах Центру «Віза» («Центр Дії») та нагадуємо, що оформити паспорт громадянина України та паспорт громадянина України для виїзду за кордон  можливо незалежно від місця реєстрації.



Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected],

                                                                                                http://viza.kr.gov.ua/


07 лютого 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради