Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Мобільні «Кейс-адміністратори» виконкому міськради – споживачам до вподоби!

Створено: 2019-02-07 12:28:12Оновлено: 2019-02-07 12:30:58

На сьогодні одним із перспективних напрямів щодо забезпечення належного рівня якості адміністративних послуг є використання мобільних офісів, мобільних цифрових кейс-адміністраторів з необхідним технічним обладнанням. Все це у м. Кривому Розі реалізується у рамках проекту міського голови Ю.Г.Вілкула «ВІЗА МОБІЛЬНА». Ми пишаємося тим, що проект «ВІЗА  МОБІЛЬНА»  посів  почесне трете місце серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування у 2018 році».

 За допомогою мобільних цифрових кейс - адміністраторів здійснюються виїзні обслуговування до громадян, які не можуть дістатись до ЦНАП самостійно (насамперед людей з особливими потребами, громадян, які досягли 80-річного віку та інших пільгових категорій населення). При обслуговуванні замовників вдома або за іншим  місцем  перебування, їм надається той же спектр послуг, що і в головному  офісі ЦНАПу «Віза».

Проект «ВІЗА МОБІЛЬНА» завойовує все більше прихильників і з впевненістю можна сказати, що  мобільні кейс-адміністратори виконкому міськради – споживачам до вподоби!

Шановні криворіжці!

 

Оформити заявку на виїзне обслуговування за допомогою Мобільного цифрового  кейс-адміністратора можна одним із способів:

-  за телефоном «гарячої лінії» 0-800-500-459

-  шляхом звернення до адміністратора сектору виїзного обслуговування в усній або письмовій формі (пл. Молодіжна,1, ЦНАП «Віза», зала №2).

- у вигляді електронного звернення: [email protected];

- через мобільний додаток «Ваш Центр адміністративних послуг «Віза» 24/7».

 

 

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),e-mail:
 [email protected]


07 лютого 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради